Lykkelig nyskilt

Lykkelig nyskilt

Jeg har netop udviklet et kursus til alle nyskilte. Kurset er udviklet på baggrund af mine egne oplevelser og det, som jeg manglede under min egen skilsmisse.

Ensom i skilsmissen

Da jeg blev skilt, oplevede jeg at være meget alene. Jeg havde ingen veninder, der var blevet skilt og jeg havde svært ved at gå nogen steder om aftenen. Bare det at gå en tur krævede, at jeg fik passet mine børn, der kun var 4 og 6 år på det tidspunkt. Jeg havde heller ikke noget overskud, så ofte blev jeg blev hjemme.
Derfor har jeg udviklet dette kursus til dig, der sidder, som jeg sad dengang: Med en masse spørgsmål om det at blive skilt, bundet til hjemmet og uden nogen at spejle sig i.
Med det her forløb ønsker jeg at gøre det lettere for dig at finde vej i det kaos, som en skilsmisse kan være og ofte er.
Jeg husker tydeligt, hvor alene og overvældet, jeg følte mig. Alle de drømme, der brast! Al den sorg over det, jeg og børnene havde mistet. Og den ulykkelige vished om, at jeg aldrig mere ville se mine børn hver dag.

Lykkeligt nyskilt

Med mit Lykkeligt Nyskilt-forløb vil jeg give dig alt det, jeg selv savnede i og under skilsmissen, så du ikke skal kæmpe den kamp alene, men kan mærke den styrke, der er i at turde bede om hjælp – og tage imod den. Med videoer, øvelser, den lukkede Facebookgruppe, kontakten med de andre deltagere og mig, vil du få den støtte og det fællesskab, som bringer dig trygt igennem alt det svære, du står i. Så du får energi og overskud til at passe på dig selv og dem omkring dig – og komme godt videre efter din skilmisse.

Vh Stine Zink


Se mere om kurset her

Stine Zink
Stine Zink 6 posts

Stine Zink er psykoterapeut med praksis i Århus og speciale i skilsmisse, parterapi og det, der er forbundet hermed. Du kan læse mere om, hvad Stine tilbyder i sin praksis på Stinezink.dk

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Sorry, no posts were found.