Facebook gruppe – Det skilte Barn

Facebook gruppe – Det skilte Barn

Kære alle sammen <3

Jeg har glædet mig meget til at dele denne nyhed med jer og jeg håber, helt ind til hjerte, at det bliver en succes og at alle vil hjælpe med at dele siden. Jeg har nemlig oprettet en Facebook side til skilsmissebørn. Et frirum hvor man kan dele sine oplevelser, stille spørgsmål eller bare læse med og se at man ikke er alene. Facebook siden får som udgangspunkt en aldersgrænse på 25 år. Dette er en bevidst beslutning da det skal være børnenes frirum og derfor skal forældre ikke sidde og læse med. Dog synes jeg også det er vigtigt at der er plads til lidt ældre personer, da man stadig kan have brug for at høre, at man ikke er alene og da man samtidig kan have en masse god erfaring som man kan dele med de andre i gruppen.

Jeg har i mange år haft lyst til at gøre noget mere. Jeg har drømt om at oprette samtalegrupper for børn da det ikke er noget skolerne eller daginstitutionerne vil bruge penge på. Men min uddannelse er ikke afsluttet endnu og der er ikke nok timer på et døgn lige pt. til at kunne ligge så meget ekstra tid i det. Derfor starter jeg ud med denne her Facebook gruppe og så må vi se hvad fremtiden bringer. Jeg ved hvor mange forældre der har gavn af alle de forskellige Facebook grupper der er oprettet til dem, så hvorfor skal børnene ikke have samme mulighed? 😀

Det unge publikum er dog ikke en nem målgruppe og derfor har jeg brug for hjælp. Jeg ved at det næsten ikke er muligt at ramme det meget unge publikum da der er mange som ikke må have Facebook før en vis alder. Jeg håber derfor at alle vil hjælpe med at dele siden og dens budskab så den i det mindste kan komme ud til de som er gamle nok og som virkelig kan have brug for det.

Jeg vil være administrator i gruppen og vil sørge for at reglerne overholdes, herunder at der holdes en god tone, at der ingen mobning forekommer og at alle spørgsmål som udgangspunkt får et ordentligt svar. Jeg vil dog ikke sidde og svare på alle spørgsmål eller opslag selv, da det er meningen at alle medlemmer i gruppen kan byde ind hvis de har noget på hjertet.

Jeg glæder mig til at følge med og håber at i vil tage godt imod mit initiativ.

God dag 😀

For at finde gruppen kan i søge på: Det Skilte Barn – Et frirum for skilsmissebørn.

I kan også trykke her eller finde det via min Facebook side.

 

Hilsen

Josefine C. Christiansen <3

Josefine Christiansen
Josefine Christiansen 11 posts

Mit navn er Josefine, og jeg er 20 år gammel. Da jeg var 7 år, blev mine forældre skilt. En skilsmisse, der var hård for os alle, og som den dag i dag stadig præger os som familie. Jeg håber, at jeg med min blog kan give gode råd videre og hjælpe andre familier i samme situation. Jeg kan kontaktes på email: josefine-cc@hotmail.com

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Josefine Christiansen

Mine ærlige tanker efter skilsmissen – del 2

Del 2 – psykolog og første retssag: Kære alle sammen ♥ Denne gang er vi nået til del 2 i min fortælling. Som overskriften indikerer, skal det handle om psykolog opstart … Læs mere

Familie & forhold

Hvornår og hvordan må børn være alene hjemme?

Hverdagen som alene voksen med børn er berigende på mange måder. Mere nærhed med børnene på deres præmisser. Der er begrænsningerne; med kun én voksen, er der mange praktiske ting, … Læs mere