Et lille valg – en stor betydning

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på en stor bil – altså sådan en til 7 personer.

Da min gamle lire-kasse af en skrot bil skulle på de evige racerbaner, blev beslutningen lidt nemmere. Vi prøvede os med en stor 7 personers bil – sådan en der sluger så meget benzin at man ligger ruten efter hvor den næste tankstation ligger, sådan en som koster så meget om måneden at vi kunne rejse jorden rundt flere gange om året, hvis altså tiden var til det. Måske lidt overdrevet, men jeg ved I ved hvad jeg mener 😉

Nå, men efter 1 år med den, kom den ud for et lille “uheld” hvor jeg glemte at sætte den i gear – på en bakke 🙈 Genboen virker tilgengæld rigtig glad for hans nye drivshus…

vi købte en lidt nyere model, dog stadig med samme udgifter..

I december gik bilen i stykker – 14 måneder efter jeg købte den.. satme dyrt at have bil, når den skal skifte hvert år 🧐

Nå, frk. nærig her måtte lige tænke tingene godt igennem. Skulle vi købe en anden stor 7 personers – 3 gang er vel lykkens gang?!

Vi snakkede meget frem og tilbage herhjemme. For og imod. Det er meget begrænset hvor meget vi faktisk kører sammen, når alle 6 er samlet. Og børnene gider ikke altid med. Så pludselig gik der mere økonomi i det end bekvemmelighed om at kunne kører sammen.

Enden blev at vores eventyr med familiebil sluttede og en ny lækker og ret smart, når nu jeg selv skal sige det, bil blev købt. Sådan en fancy lille Skoda fabia, som koster absolut ingenting i noget som helst og som let kan drøne rundt i byen, hvor jeg kører mest.

Nu vi ikke længere kan køre sammen, så tror jeg ærligt talt også de dage er talte. Med 3 pre-teen tøser og teenager dreng, så kunne vi måske have nøjes med en 2 personers sportsvogn….

Knus Hanne ❤️

 

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det … Læs mere

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har … Læs mere

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når … Læs mere