Når det hele ramler på en’ gang

Når det hele ramler på en’ gang

Kender i det.. man glæder sig til årsskiftet, det er ligesom en ny start. Sådan er det i hvert fald for mig. Jeg går ikke ind for nytårsforsæt, men årsskiftet får mig alligevel til at tænker over min situation.

Julen har vi nydt på bedst mulig måde – december forsvandt ret hurtigt. Jeg var så heldig at have mine piger en ekstra jul ❤️ Og sagt fra hjertet, det var dejligt bare at have dem. At kunne give min opmærksomhed fuldt ud til dem, det nød jeg. Nytårsaften havde vi alle 4 børn – det elsker jeg tilgengæld også helt vildt. Jeg er ikke til nytårsløjer eller fyrværkeri, men det er mine bonusbørn. Og med en stor pige der er grusomt bange for det skidt, så er det rart, den bette har nogle børn at hygge med. Nytår betyder absolut intet for mig og er 100% som børnene ønsker. Vi havde gæster, så 8 børn og 4 voksne.. vi var DONE dagen efter 😂

Vi startede året ud med lus! Fårk jeg hader de kryp. Vi kæmpede en kamp og endte i en husholdningssprit/balsam blanding og så var skidtet væk. Men 7 dage i helvede blev det til. Og vi kæmmer stadig hver dag 🙄 Jeg siger ikke det er derfor mine piger er blevet klippet kortere, men denne gang nægtede jeg dem ikke en kortere frisure 😂🙈

Udover lus, startede året også ud med en bil, det ikke virkede. En lille reparation og så skulle vi være kørende igen. Min bare r*v. Lige nu holder det gamle lig i indkørslen og venter på at komme til de evige racerbaner. Jeg blev alligevel heller ikke rigtig glad for den 🙄. Jeg var på udkig efter en lille, gammel bil, igen. Men denne gang mente banken jeg nok burde kigge efter en lidt mere holdbar løsning. Frk. Nærig her var ikke med på ideen først, men da fornuften trang ind, gik jagten på ny bil igang. Efter 7 dage med lus og en hverdag der sagde arbejde, aftensmad, kæmme/behandle og godnat, trængte jeg virkelig til at have noget mig tid igen. Men sådan en biljagt er ikke at tage fejl af. 5 stive dage, med at kigge bil hver eftermiddag/aften – det er bare ikke det jeg kalder mig tid! 5 dage er måske ikke meget, men når jeg står uden bil, så er 5 dage ca 4 dage for lang tid 😂

Jeg besluttede mig at tage fri fredag og så skulle den slutseddel altså med hjem! – og den kom den heldigvis også. En lille lækker Skoda fabia, jeg føler allerede en connection 😍

Men det er ikke nok! – der skal mere til at ødelægge årets start. Og det var min store pige der brød sammen torsdag. Øj, det øjeblik hun sad i min seng og var så ulykkelig at det eneste hun ønskede var at komme op i himlen til hendes oldemor. Det gjorde så ondt at høre, men samtidig ved jeg at både hende og jeg føler så stærkt, at når det hele ramler, så føles det så stærkt og gør så ondt. Heldigvis er vi også begge handlekraftige og da jeg ringede til hende fredag, på vej hjem med en slutseddel i hånden, så kunne jeg høre glæden i hendes stemme og det vi havde talt om aftenen før, havde hun handlet ud fra. Kniven i maven blev forvandlet til et kæmpe sug ❤️ Min “lille” pige fik løst konflikten – næsten på egen hånd.

I weekenden blev der sat punktum. Vi tager ikke i mod flere udfordringer i januar. Vi holder ferie fra problemerne og er først tilbage i februar.

God aften

Kram Hanne ❤️

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt, … Læs mere

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme … Læs mere

Bonusmor uden filter

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men … Læs mere