Kunsten at tie

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der siger; STOP! Jeg er den irriterende type, som har så meget på hjertet og søger retfærdighed hele tiden. I kender typen, alle har en i vennekredsen.

Når jeg skal holde noget igen, er hele min krop i aktion. Både fysisk og mentalt. Det er en kunst i sig selv, det kan jeg godt love jer!

Det er jo ikke kun Hanne, der har svært ved det, det er også svært i min rolle som mor og bonusmor. Især bonusmor. Vi kommer frem 2, vidt forskellige verdener.

Som barn blev jeg opdraget med, at et bad ikke tager længere tid, end at koge et æg, derfor – bad hver dag, da jeg blev pre-teenager. Tøj der sidder tæt på kroppen, skiftes hver dag osv. Det ligger dybt i mig og det har jeg selvfølgelig givet videre til mine børn. Giver det meget vasketøj? Øhh ja! Det bugner i kæmpe bunke, fucking hver dag! Men det betyder rigtig meget for mig. ( ja, jeg tænker på miljøet og vasker kun når jeg har en hel maskine, den gamle vaskemaskine er skiftet ud osv – der skulle gerne være rent vand til alle, også om 12 år)

Når mine bonusbørns forældre ikke er af samme opfattelse, og det er der nok mange der ikke er, så er det, at det koger inden i mig. Fordi jeg har alle argumenterne for, hvorfor jeg mener de bør handle anderledes – eller rettere sagt, handle som jeg er opdraget. Min mor og far har klædt mig godt på til livet, High give til dem 🙈 Jeg har altid sagt hvad jeg mente, hvis jeg ikke var enig.

Men behøver jeg sige at der skal skiftes bluse hver/hveranden dag? Eller at et bad om dagen er fornuftigt når man er pre-teenager? Eller er det fars opgave? Behøver jeg overhovedet have en holdning til det? Bare det at skrive det, for mig til at boble indeni 🙈

De seneste par måneder, har jeg fået et par over snuden, hvor jeg har trukket mig og tænkt om det var kampen værd? Jeg tænker ofte at mine børn og bonusbørn aldrig må kunne komme og bebrejde mig noget, når de bliver voksne, men kan jeg undgå det? Og er det egentlig bare en undskyldning for at komme ud med min holdning og i sidste ende, få min vilje? Jeg ved det ærlig talt ikke, men de par over snuden, fik mig til at tænke over hvor nødvendigt det er, altid at få min holdning frem. Og det er det nødvendigvis ikke. Så nu vil jeg øve mig i kunsten at tie.. altså kun i hverdags situationerne. Man skal jo starte stille og roligt 😂

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang … Læs mere

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til … Læs mere

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og … Læs mere