Når far er på øvelse

Når far er på øvelse

Herhjemme består familien af en mor der arbejder som planlægger på kontor og en far der er soldat. 8-16 jobs, ikke noget vildt der. Selvfølgelig kan der komme overarbejde, men det hører sig sjældenhederne til. Det er nemlig bevist, at vi lukker og slukker, når vi har fri. Familien kommer først.

Dog kommer vi ikke udenom at K til tider skal ud i felten og træne sig stor, stærk og dygtig, hvis fjenden en dag kommer. Dog skal fjenden helst ikke komme efter 15.15, der har soldaterne nemlig fri 😉

Nå, men han skal så på øvelse, ofte er det fra mandag til torsdag/fredag, så der kører ugerne som de plejer. Men denne gang er han væk i 5 uger. Hvilket selvfølgelig rammer ind i samvær med hans børn. What to do, what to do. Jeg har vendt situationen på alle leder og kanter. Jeg så flere muligheder;

  1. Jeg har alle 4 børn hjemme på samvær, som hidtil

2. Jeg har alle 4 børn hver anden weekend

3. Bonusbørnene er hjemme hos deres mor og mine piger er hjemme hos mig

4. Bonusbørnene kommer, hvis de har lyst og bliver hos deres mor, hvis de ikke har lyst

Jeg vendte situationen med mine kollegaer, hvor en anbefalende at jeg spurgte børnene hvad de helst ville. Jeg indrømmer gerne, at jeg faktisk ville se lidt frem til alene tid med mine piger, men på den anden side, ved jeg også at mine piger ville savne mine bonusbørn. Så ja, jeg lod dem tage valget, fik dem til at mærke efter i maven og bad om svar. De valgte nr. 4. Aftalen lyder så på, at de ringer og hvis vi er hjemme, kommer de. Hvis vi ikke er, ja, så kommer de sjovt nok ikke 😉

Jeg er, som nogen ved, meget egoistisk og egner mig egentlig slet ikke til at være i en sammenbragt familie – jeg tager ofte hatten af for K. Det kan godt være han er vant til at møde fjenden, men nogen gange minder jeg om USA, mens han er lille Danmark. Jeg er en kampvogn, uden bremser. Jeg ved det heldigvis godt, og er derfor også bevist om dæmpe mig selv lidt. Men altså, når musikken først spiller, hører jeg ikke hvem der ryger i svinget :/

Hvordan forholder I jer når, far/mor er udenbys i længere tid og det påvirker samværet?

God mandag til jer 😀

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde og selvom jeg … Læs mere

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en … Læs mere

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på … Læs mere