Når K overtager planlægningen…

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til dagligdagen derhjemme. Helt ned i detaljen om, hvordan pigerne ligger deres tøj på plads – det vil sige, at jeg gør det, for så ligger det som jeg gerne vil have det ligger.

Jeg får ubehag i kroppen og maven, og bliver nemt irriteret, når jeg føler det hele ikke er som jeg “havde forestillet mig”

Samtidig bliver jeg jo så enormt træt af at hverken børnene eller K hjælper særlig meget til derhjemme (efter min mening), men for fanden, de får jo ikke lov.. Med mindre det gøres på min måde..

I sidste uge havde K og jeg aftalt ( mest mig, igen..) at K skulle stå for planlægningen. Det vil sige, at han skulle have overblikket over de daglige opgaver, så som indkøb, tøjvask og madlavning mm.

Han skulle ikke lave det hele selv, men han havde kontrollen over, at tingene blev gjort.

Hvad var grunden så til at vi gjorde det? – Det er den simple grund, at jeg har brug for hjælp til at komme ud af mit kontrol-freak-show jeg har gang i og K har brug for at få et lille kærligt spark til at forstå, at det er en god ide, at vaske tøjet INDEN man løber tør 😉 WIN-WIN for os begge 2 😀

Hvordan gik det så?

Mandag startede ud med at K skulle lave en madplan.. det skete ikke rigtig, men vi fik aftensmad – hvilket jo egentlig var det vigtigeste. Dog var der ikke handlet ind til madpakker osv, så det var pænt kedelige madpakker der kom med tirsdag?

Tirsdag morgen var V allerede træt af, at mor ikke havde atyr på hjemmet. Hun manglede hende mysli og æg til morgenmad – Så K fik lige et surt opstød fra hende, inden hun spiste hendes havregryn ? – der blev handlet ind den eftermiddag ??

Onsdag begyndte forståelsen for, at han ikke skulle være alene om det, at sive ind. Og så gik det ellers stærkt fremad! Fuck jeg synes han var sej! Og egentlig stadig er det! Og hvor har jeg bare været dum, altid at tage ansvaret fra ham.. jeg er langt fra i mål, med min udfordring, men det går fremad…

Og vi fortsætter i denne ugedag de næse mange uger. Nok har jeg overblikket – og jeg har også fundet ud af, at det ikke er det, jeg har brug for hjælp til. Men at udføre alle opgaverne, det skal vi være fælles om.. Hele familien..

Da J og V kom hjem fra deres far, stod en kurv med rent tøj til dem. Første opgave de skal overtage og en opgave jeg overdrager til dem, men tanke på, at den skal løses på DERES måde.

Det blev den også.. ???

Nu håber jeg bare de kan finde det tøj de skal bruge imorgen – jeg kan ikke ??

Det er små baby steps men så længe det er fremad, så er det godt!

Har de fået sådan nogle sindsyge ideer der skulle afprøves? Og virkede det? ❤

God aften, kram Hanne ❤

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket … Læs mere

Bonusmor uden filter

Kan familien blive FOR stor?

Jeg har altid selv været en del af en stor familie. 3 søskende og en halv søster. I bund og grund har jeg altid betragtet min halv søster, som en … Læs mere

Udenfor bonuslivet

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag. … Læs mere