Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Min Mr. Valentin er kommet hjem…

Jeg er total sucker for alt hvad det hedder traditioner og romantik. Og de to ting sammen giver Valentins dag i mit hoved ? Eftersom K hvert år er på øvelse, på Valentins dag, er der ikke meget romantik i luften herhjemme. Tilgengæld bliver tøserne forkælet. Sådan har det altid været og hvis deres kommende kæreste ikke lever op til mors standard, så kommer de bare hjem til mor og bliver forkælet ??

De blev vækket med ❤ Morgenmad

Da jeg trådte ind af døren i dag, var K kommet hjem efter 4 dage på øvelse. Jeg har haft så inderligt travlt at jeg slet ikke har opdaget ugen er gået?

På bordet stod den fineste buket ? Manden er kæmpe modstander af “det fis” men han husker at jeg sidste år mente, at en øvelse ikke var undskyldning nok, for at glemme den dag ?

Hvordan forholder I jer til Valentins dag? Er der romantik i luften eller er det total opreklameret pjat? ?

Dagen efter Valentins dag er blevet hård for mig, at komme igennem. Det er den, fordi jeg mistede min elskede mormor for 2 år siden. Hun minder mig om at huske at sætte pris på de mennesker der betyder allermest og at være der, mens de er. Pludselig er de der ikke mere ❤ Heldigvis har jeg hende i tankerne hver dag og så har jeg et skønt mine på mit lår, der minder mig om at hun altid er omkring mig, selvom hun ikke er lige rundt hjørnet ❤

God aften ❤

Kram Hanne ?

 

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt, … Læs mere

Bonusmor uden filter

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og … Læs mere

Bonusmor uden filter

For din eller børnens skyld?

Julen er en vigtig og hyggelig tid for mig. Den er fyldt med traditioner og stunder som minder mig om min barndom. Jeg mindes julen med glæde og selvom jeg … Læs mere