Day one, all by my self….

Day one, all by my self….

Så er K smuttet afsted på øvelse og jeg er igen alene med tøserne ?

Jeg indrømmer gerne at jeg nyder de dage, vi har helt alene, men Gud hvor kan jeg også blive kørt træt. Jeg har simpelthen for store forventninger til mig selv, hele tiden. Alt vasketøj skal være i bund, maden stå klar kl 17.30 og vi skal så sandelig nå at hygge os også.. Jeg tænker hver gang, nåræ jeg sætter mig i sofaen om aftenen; Nu må det snart stoppe, gear ned Hanne!

Men intet hjælper, jeg har så meget pli at jeg ikke sætter mig før huset står skrapt. Og for hvilken årsag? Jeg får ikke besøg ( det har jeg jo sjovt nok ikke rigtig tid til ) og  pigerne kunne ikke være mere ligeglad. Det er først når de skal gå med bar røv i skole, at de brokker sig ??‍♀️

Så hvad er det lige der får mange kvinder, især mig selv, til at have disse forventninger om at alt skal være perfekt hele tiden?

For mit eget vedkommende, så slapper jeg bedst af, når der er ryddet op og gjort rent. Jeg har svært ved at smide mig på sofaen, hvis det hele flyder. Men jeg ville ønske jeg kunne. Og jeg øver mig faktisk! – ikke at det er med stor succes endnu, men jeg forsøger. Men for fanden, hvor svært kam det lige være??

Hvordan har i det med rod, har I den egenskab at kunne smide jer på sofaen og lukke øjnene eller lige så stor en oprydningstosse som mig? ❤

God aften ❤

Kram Hanne ?

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Godt nyt og et tilbageblik..

Så ramte vi årets sidste dag. Hvert år, når vi rammer denne dag, tænker jeg, at tiden flyver afsted, hurtigere end jeg kan følge med. Dette år har været en … Læs mere

Udenfor bonuslivet

Juletur til Berlin

K og jeg har været kærester i næsten 4 år og vi har gjort det til en tradition at tage på storby-forlænget-weekend i december måned. Væk fra stress og jag. … Læs mere

Bonusmor uden filter

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har … Læs mere