Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år.

Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede, glemme det perfekte og sætte pris på det der skete. Og det gjorde jeg. Alligevel stressede jeg juleaften. Jeg havde måske slappet lidt for meget af den 23, så synes lige pludselig vasketøj, ris a la mande og pakning til overnatning steg mig til hovedet.

K og jeg har sammen besluttet at vi hvert år tager i kirken. Det har vi gjort de år, vi har været sammen. Og det gjorde vi også i år. Og der! – midt under gudstjenesten, sænkede roen sig i mig. Min skuldre blev lette og jeg blev “ligeglad”. Vi når det nok!

Og det gjorde vi! Det har været den mest afslappet juleaften længe, for mig. Og juledagene har været ligeledes. Jeg nød det hele så meget, at jeg hverken fik taget de obligatoriske billeder af børnene eller maden. Jeg slugte hele stemningen rådt og det tror jeg er en god ting at prøve. Jeg vil i hvert fald gøre det næste år også!

Når det så er sagt, så er en jul med 4 børn, en mundfuld. Det er det sikkert for alle, men især for mig. Det sætter sine spor og jeg har også været presset mange gange.

Og så er der lige det med julegaver – min bonussøn er 11 år og det eneste han virkelig går op i, er mærketøj. Jeg fik lidt ondt i maven, da der ikke rigtig kom pakker hans vej. Ikke at børnene skal overdynges, men det var meget begrænset til ham. Indtil der var 7 pakker tilbage. Så lå der en til ham. Jakken over alle jakker. Ønsket over alle ønsker. En Hilfiger jakke – det var fantastisk at se hans forståelse for penge og prisen på jakken. Hele hans mors familie har gået sammen og derfor var der ikke mere end 1 gave. Men det var bestemt også nok for ham. Så det er nok en følelse jeg må vænne mig til.. lidt men godt!

Jeg håber i har nydt dagene med jeres kære❤

Kram Hanne

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når … Læs mere

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt, … Læs mere

Bonusmor uden filter

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke! Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme … Læs mere