Julen med delebørn

December er godt i gang og for en jule-elsker som mig,er det fantastisk at have hele 24 dage at nyde det i.. eller, jeg snød i år og startede allerede omkring den 20 november. K var ikke hjemme til at sige STOP, og jeg ejer ikke selvbeherskelse når det kommer til julen ???‍♀️?

Vi/ jeg går rigtig meget op i julen og jo større mine piger, især V på 9 år bliver, jo fantastisk er det. Denne weekend, hvor feberen har haft sin magt over mig, har det været fantastik med en pige, der på eget initiativ, har bagt peber nødder 2 gang. Både til familien, men også for at støtte SOS børnebyerne. Så hun har solgt pebernødder til byens borgere ?? Er sku stolt af hendes iver for ar hjælpe andre ❤️

I dag blev juletræet hentet og pyntet ?

Selvom vi ikke holder jul hjemme, så hører et juletræ sig altså til ??

Det knap så “romantiske” ved julen, er når jeg skal dele mine børn med deres far. Bevares – han har lige så meget krav på dem som jeg har. Jeg vil bare rigtig gerne gøres deres december til den magiske tid, jeg husker fra min barndom. Min mor havde altid tid. Vi så julekalender, lavede konfekt og julepynt. Juletur i byen. Vi havde aldrig travlt – så julen for mig er så vidunderlig og magisk en tid. Det vil jeg også gerne mine piger oplever.

Jeg gør mit til det og beder til, deres far også gør det ??

I år skal jeg tilbringe juleaften med alle 4 børn. Til tider synes jeg det godt kan gå op i hat og briller, med det gave halløj. Og hvorfor egentlig give gave til dem, man enten ikke holder jul med eller ikke har det store bekendt skab til?! I min optik skal gaver gives, fordi man ønsker at forkæle den person gaven er til. Ikke fordi nogen siger man skal. Derfor har jeg også ladet min egen familie bestemme, om de vil give gave til mine bonusbørn. Det kan i nogens øre lyde som et crazy valg, men når et barn åbner en gave fra onkel tosse og siger; Tak, men hvem er det? – så mener jeg at man giver gaver fordi man skal. Og nu er det ikke fordi hverken mine piger, eller bonusbørn mangler noget som helst!!

Selv har jeg forsøgt at begrænse  mig i år, af den simple grund, at de ikke har ret mange ønsker og egentlig heller ikke vildt dyre ønsker. Måske lykkedes mig at holde budget i år?!

Hvad har i af traditioner, både når børnene er hjemme, men også  når de er hos den anden forældre? ❤️

 

Kram Hanne ?

 

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En lille lyd..

Der har været lidt stille på bloggen og det er der en grund til. Faktisk flere grunde. Den ene grund er, at soldaten har været på øvelse i knap 4 … Læs mere

Bonusmor uden filter

Når K overtager planlægningen…

Jeg lider af et kæmpe kontrol-behov. Jeg har et enormt stort behov for at have kontrollen over selv de mindste ting. Det er alt fra store fester der planlægges, til … Læs mere

Bonusmor uden filter

1 dag til jul – er vi klar?

Vi slipper alle tøjler i år og holder jul på landet. Jeg har ingen forventninger til juleaften og satser bare på at få en hyggelig aften. Vi har alle 4 børn, så … Læs mere