5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

Da vi ramte fredag igår, faldt en lille sten fra mit hjerte. I made it! Første uge alene med pigerne. Besvares, vasketøjet flød i alle rum og jeg føler ikke jeg har lavet andet end at rydde op og lave mad. But I made it!!

Fredag aften endte på sofaen, præcis som jeg havde planlagt. Åh Gud det var rart at have sofaen for mig selv og tv’et viste min yndlingsfilm – julefilm ??☃

Jeg benyttede tiden uden børn, til at starte op på julegave indkøb. Efter jeg har været syg med stress, og egentlig stadig meget nemt bliver ramt at panik, når der er pres omkring mig, er jeg nød til at tage mine forbehold og købe gaverne, når der er mindst mulige mennesker. Men så havde jeg jo eftermiddagen til at påbegynde min julepyntning.

Jeg har ikke besluttet mig endnu, om jeg henter julekasserne ind i denne weekend eller jeg venter til næste. Dog er jeg blevet forelsket i brugen af isoleringtape. Kun kreativiteten sætte grænserne ??

Mit yndlingskøb af julepynt er dog denne bil ??????

Nu glæder jeg mig altså til at få alle børn hjem, julen er den mest fantastiske tid og børn gør den bare endnu mere magisk ??☃????

Fantastisk lækker lørdag til jer ❤

Kram Hanne

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kalder alle drengemødre..

Nu er jeg biologisk mor til 2 piger. Fra jeg har været 8 år gammel, har jeg kun boet med mine 2 søstre, så jeg er på vildsom udebane når … Læs mere

Bonusmor uden filter

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem.. Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres … Læs mere

Bonusmor uden filter

Fast rutine eller freestyle?

Det er altid et puslespil at få div. familie arrangementer til at gå hånd i hånd med livet som skilsmissebarn. Både mor og far vil jo gerne, at barnet/børnene deltager … Læs mere