Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Fri-weekend, børnefri – kært barn har mange navne…

Der findes rigtig mange deleordninger, nogen er til 50/50, andre 12/14 og så er der alle dem imellem..

Jeg hader at dele mine børn, men jeg gør det selvfølgelig for deres skyld. Lige som så meget andet, ligger vi forældre vores behov til side, og mærker efter hvad der er bedst for børnene. Det kan de fleste forældre heldigvis gøre.

Hjemme hos os, hedder det 11/13. De kommer hjem til deres far, fredag efter skole og jeg henter dem så igen mandag efter skole. Hver anden jul og modsat til Nytår. Det fungere egentlig meget godt. Vi har forsøgt os med 10/4, men det kunne J på 6 år ikke, hun blev enormt ulykkelig hver gang hun var hos far. Men hun er også en rigtig mor-pige. Så det ændrede vi hurtigt tilbage.

Nyder jeg weekenden uden børn?

Ja, jeg nyder at have nogle dage, hvor jeg er Hanne, kæreste og herre over egen tid. Det tror jeg faktisk alle forældre har brug for.

I starten sad jeg fredag aften og trillede tommelfingre og talte timer til søndag, hvor pigerne igen var hjemme hos mig. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Men jeg planlægger til gengæld de ting jeg skal, uden børn, i de weekender hvor pigerne er hos deres far. Det er yderst sjældent, at jeg laver alene-planer, når pigerne er hos mig. Jeg kan faktisk også godt finde på at takke nej, til invitationer der ligger i de weekender. Som fuldtidsarbejde mor, synes jeg det er begrænset med tid i hverdagen, så jeg sætter helt enormt stor pris på de timer, vi har sammen i weekenden.

Derudover er jeg så heldig, at K træner ishockey hver fredag og søndag aften.. Win-Win.. TOTAL alene tid.

Hvordan deler i jeres børn og hvorfor har i valgt den løsning?

God fredag aften..

Kram Hanne

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Kunsten at tie

For dem der kender mig privat, ved at jeg snakker meget og altid har en holdning til mange ting. Altid har noget at fortælle, fordi jeg mangler et filter der … Læs mere

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt, … Læs mere

Bonusmor uden filter

Kan familien blive FOR stor?

Jeg har altid selv været en del af en stor familie. 3 søskende og en halv søster. I bund og grund har jeg altid betragtet min halv søster, som en … Læs mere