Hvornår og hvornår ikke ?

Nogen gang må man som deleforældre bide i det sure æble og accepter ting, der måske ikke helt stemmer overens med egen overbevisning. Og har jeg faktisk gjort. Det er bestemt ikke med min gode vilje, og jeg kan til en hver tid forsvare hvorfor mig holdning er som den er… også uden at stampe i gulvet og sige; bare fordi ?

Sagen er den, at vi som forældre til børn i børnehave og skole, til tider skal deltage i møder der omhandler vores børn. Det er der egentlig ikke noget unormalt i. Der hvor udfordringen opstår er, når vi skal blive enige om, hvem der skal deltage i disse møder.

Er det mor og far til barnet der deltager? Skal bonusforældre deltage? Og hvornår går grænsen?

Som delemor og med en kæreste der er sammen med mine børn 11 ud af 14 dage, så finder jeg det helt naturligt at K deltager i vigtige møder. Jeg finder det ikke nødvendigt, jeg kan sagtens genfortælle hvad der blev sagt. Men når man bliver en sammenbragt familie, er det min overbevisning, at man skal have muligheden for at få det hele med, både det sjov og det mere alvorlige.

Når K sidder og laver lektier med en af mine piger, så betyder det mindst lige så meget for ham, at han også får at vide hvordan det så får i skolen.

Han tager gerne en dag med pigerne hjemme, hvis jeg ikke har ferie og han har. Ved sygdom holder han heller ikke tilbage.

Dog er det blevet en aftale, at vi forældre tager møderne. Hygge arrangementerne er alle inviteret med til.

Det er et emne der er gennem diskuteret og lukket ned for, i vores familie. Men jeg ved der er masser af holdninger til emnet og dem er jeg vildt interesseret i at høre.

Så skyd løs, og begrund gerne jeres holdning! ?

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

En lille kort Update herfra..

Bloggen har været lidt forsømt, og det er der egentlig ikke en særlig grund til. Andet end at jeg har haft nogle travle dage siden årets start og hver gang … Læs mere

Bonusmor uden filter

En sammenbragt familie…

Hvad er en sammenbragt familie egentlig? Hvem definere hvad en sammenbragt familie? Inden jeg selv fik min egen sammenbragte familie, var jeg overbevist om, at det mindede meget om en almindelig … Læs mere

Bonusmor uden filter

Så sluttede julen – nåede vi det hele?

Julen er på en og samme tid magisk og stressende. Det var den for mit vedkommende også i år. Jeg havde en vision om at nyde øjeblikket og være tilstede, … Læs mere