Fredag aften alene…

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke!

Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme ud af huset, både sammen,men også hver især. Det er vigtig for vores forhold men også som de individer,vi nu engang er. Aldersforskellen på 7 år, gør også at K ikke er “ude” på samme måde som jeg (jeg er stadig ikke for gammel til at danse på borde, bliver man egentlig nogensinde det?)

Nå, men det er så mig, der trak det korte strå/ alle-4-børn-er-dine-jeg-er-smuttet kortet, så jeg har helgarderet mig i aften! ??

Og nem aftensmad ????

Efter en arbejdsdag med hovedpine og nakkesmerter, må det gerne være meget nemt.

Vi behøver ikke altid shine og være perfekte, det er helt okay at hoppe over hvor gæret er lavest! – især når det er til fordel for familietid ❤

 

God fredag aften ❤

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 45 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Hvad vi brugte vores fri-weekend på…

Som jeg skrev i et tidligere blogindlæg, så bruger jeg tiden på at være Hanne, når mine piger er hos deres far og mine bonusbørn er hos deres mor.  Det … Læs mere

Bonusmor uden filter

Farsdag – og andre begivenheds-dage…

Vi nærmer os farsdag og for mig betyder den dag lige meget som så mange andre begivenheds-dage. Jeg elsker Valentins dag, mors – og farsdag lige så højt som fødselsdage og juleaften. … Læs mere

Udenfor bonuslivet

Noget må laves om…

Øv, hvor jeg kommet ind i en dårlig vane, med konstant at være for sent på den. Besvares, hvis i spørger min familie, vil de sige at det altid har … Læs mere