Fredag aften alene…

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke!

Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme ud af huset, både sammen,men også hver især. Det er vigtig for vores forhold men også som de individer,vi nu engang er. Aldersforskellen på 7 år, gør også at K ikke er “ude” på samme måde som jeg (jeg er stadig ikke for gammel til at danse på borde, bliver man egentlig nogensinde det?)

Nå, men det er så mig, der trak det korte strå/ alle-4-børn-er-dine-jeg-er-smuttet kortet, så jeg har helgarderet mig i aften! ??

Og nem aftensmad ????

Efter en arbejdsdag med hovedpine og nakkesmerter, må det gerne være meget nemt.

Vi behøver ikke altid shine og være perfekte, det er helt okay at hoppe over hvor gæret er lavest! – især når det er til fordel for familietid ❤

 

God fredag aften ❤

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Dag 2 som “alene-mor”

K er smuttet på øvelse, og skal være der, de næste knap 2 uger. Det vil sige at jeg får en weekend, hvor jeg er helt alene. Ingen børn eller … Læs mere

Bonusmor uden filter

Fødselsdag i familien

Min mindste datter havde i går fødselsdag. 6 år! Hvor blev de lige af? – Første skole dag var i torsdags, så hun har faktisk haft mere fokus på det … Læs mere

Bonusmor uden filter

Siger du nogen gange nej – bare fordi du har lyst?

Jeg har holdt en “lille” pause fra bloggen. Det har været nødvendigt og sådan er det sommetider. Især i mit liv. Jeg har stort behov for at kunne trække stikket … Læs mere