Fredag aften alene…

Fredag aften alene…

Med 4 børn ? Så helt alene er det ikke!

Herhjemme gør K og jeg enormt meget ud af, at der skal være plads til vi begge to kan komme ud af huset, både sammen,men også hver især. Det er vigtig for vores forhold men også som de individer,vi nu engang er. Aldersforskellen på 7 år, gør også at K ikke er “ude” på samme måde som jeg (jeg er stadig ikke for gammel til at danse på borde, bliver man egentlig nogensinde det?)

Nå, men det er så mig, der trak det korte strå/ alle-4-børn-er-dine-jeg-er-smuttet kortet, så jeg har helgarderet mig i aften! ??

Og nem aftensmad ????

Efter en arbejdsdag med hovedpine og nakkesmerter, må det gerne være meget nemt.

Vi behøver ikke altid shine og være perfekte, det er helt okay at hoppe over hvor gæret er lavest! – især når det er til fordel for familietid ❤

 

God fredag aften ❤

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo … Læs mere

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på … Læs mere

Ikke kategoriseret

5 dage som alene-mor og en hel weekend alene

Da vi ramte fredag igår, faldt en lille sten fra mit hjerte. I made it! Første uge alene med pigerne. Besvares, vasketøjet flød i alle rum og jeg føler ikke … Læs mere