Er det okay med alenetid i fællestid??

Er det okay med alenetid i fællestid??

Vores tid med vores børn er enormt vigtig og vi sætter stor pris på tiden. Om lidt er de jo fløjet og så kommer der masser alenetid til K og jeg.

J, den mindste, sagde den anden dag, at hun inderligt har brug for alenetid med mig. Sådan en dag hvor vi hygger, kun hende og jeg. Og selvfølgelig vil jeg have sådan en dag med hende! Og hvad skal vi så? – vi skal da se my little pony filmen! ? Nå, men det er tiden med hende, der tæller.

Min udfordring ligger i, at vi stort set aldrig har en weekend dag alene. Storesøster V er her jo altid samme tid. Men det er ikke udfordringen, for hun forstår det. Hun har selv haft sådan en dag med mig. Til tider er k nemlig på øvelse i weekenden, men det sker max 1 gang årligt.

Nej udfordringen er, at mine bonusbørn altid er her i weekenden, når pigerne også er her. Det er ikke træls og det skal ikke laves om. Det fungere nemlig rigtig godt – selvom mine piger virkelig skændes, når der kommer en 3 pige hjem ??‍♀??‍♀

Så kære bonusmødre! Kan jeg tillade mig at hive en halv dag ud af kalenderen, mens alle børnene er hjemme og sige; nu smutter j og jeg i bio, hyg jer!??

Jeg vender altid situationen om, hvordan vill det føles, hvis det var mine piger der sad tilbage med farmand, men Bonusmor tog lille Frederikke med i bio/andet spændende sted? ( far og bonusmor har ikke børn, men you know… )

Av den er svær! Hvad gør i?

God søndag skønne kvinder!

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på … Læs mere

Bonusmor uden filter

Efterårsferie – hvad er jeres plan?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange. Og ikke kun op til efterårsferien, men generelt ved fridage og ferier. Det forventes at der er lavet planer, der skal jo … Læs mere

Bonusmor uden filter

Kom-mu-ni-ka-tion er en svær ting..

Kommunikation kan være rigtig svært – både som skilsmissefamilie og som kernefamilie. Som skilsmissefamilie kan det være svært at finde balance i, hvordan, hvor ofte og meget kommunikation man skal … Læs mere