Det behøver vi ikke hjemme hos mor!

.. Det siger far vi ikke må!

Regler! Der er lige så mange regler, som forældre.

Når man er mor, far og barn/børn har man ofte de samme holdninger og regler. Man finder i hvert fald en gylden middelvej, hvis man er uenig.

Sådan er det ikke heeelt i en sammenbragt familie. Her er der regler på hver side. Det vil sige, jeg havde mine regler og K havde hans. Men her stopper det jo ikke.. Nej, der er også lige en far på mine pigers side og sørme om der ikke også er en mor på bonusbørnenes side.

Jeg er stor tilhænger af et godt samarbejde, os forældre imellem. Det er yderst vigtigt at vi får tingene til at fungere så problemfrit som muligt, så vores kære børn intet bemærker.

Men hvad nu hvis vi er total uenige, altså følelsen af, at det, den anden forældre mener, bare er helt forkert og slet ikke giver mening. Den følelse bryder jeg min inderligt ikke om. Oprigtig føler jeg, at min rolle som med bestemmer/opdrager bliver taget fra mig. Og så bliver jeg faktisk til tider umulig at samarbejde med.. I know Hanne 5 år :S Min X mand og jeg har heldigvis sjældent sådanne situationer, men de er der og de skal løses. Både hans og min løsning kan være den rigtige. ( Selvom jeg inderst inde jo mener jeg altid har ret ;))

Men en ting er, at han er uenig med mig. Men hvad så med den kæreste der er kommet til.. Har hun også ret til at have en mening? Når de giver mig ret, så ja da.. Når ikke, så NEJ! 😉  – Jo mere jeg har tænker over det, så er det rigtig vigtigt for mig, at det er mine børns forældre der tager større beslutninger, så som hvornår det er tid til de Sociale Medier osv. Men ellers har bonusforældre selvfølgelig ret til at have en mening og opdrage på børnene. Man skal ikke kun være der når der er sjovt, der er også plads, når det er knap så sjovt.

Mine piger har en fantastik bonusmor, som jeg ved de sætter rigtig stor pris på, og som de holder rigtig meget af. Så når de kommer hjem og er ganske utilfredse med at de har fået nej til noget, så ved jeg at det er gjort med hjertet og ikke fordi hun bare kan sige nej. Så tak for dig!

Så til alle os bonusmødre.. Vi gør det pisse godt, vi gør det fra hjertet, selvom mor ikke altid synes det virker sådan og et kæmpe klap på skulderen, fordi vi tager os af børn, vi fra start måske ikke har ønsket.

 

Bonusmor uden Filter
Bonusmor uden Filter 46 posts

Du kommer til at krumme tæer, til tider vil du måske få et smil på læben og andre gange vil du klappe i dine hænde og tænke; Godt jeg ikke er den eneste! Bloggen her er hudløs ærlig om livet med dine og mine børn, samt det at være bonusmor.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Bonusmor uden filter

Et lille valg – en stor betydning

Vi startede ud med at have 2 biler. En hver. Når hele familen skulle afsted, var det i hver sin bil. Vi havde lange snakke om, fordele og ulemper på … Læs mere

Bonusmor uden filter

Hvornår og hvornår ikke ?

Nogen gang må man som deleforældre bide i det sure æble og accepter ting, der måske ikke helt stemmer overens med egen overbevisning. Og har jeg faktisk gjort. Det er … Læs mere

Bonusmor uden filter

Den berømte parkering…

Jeg nåede lige kort at skrive om bilen, som jeg måske ikke var helt tilfreds med.. Den fik desværre en brat ende, onsdag i sidste uge. Jeg havde enormt travlt, … Læs mere