Kirsebær cheesecake parfait uden sukker og brug af ovn

Kirsebær cheesecake parfait uden sukker og brug af ovn

En lækker dessert, der ser sværere ud, end den er. Du kan bytte kirsebærrene ud med hindbær eller jordbær.

Ingredienser:

1 dl marcarpone
1/2 dl fast kokosmælk (lad en dåse kokosmælk stå i køleskabet natten over, og tag den faste del fra med en ske).
2 spsk. ahornsirup
Korn fra en vaniljestang
6 grahamkiks
1/2 dl mandler
1/2 tsk kanel
1/2 spsk kokosolie eller smør
1 spsk vand
1 knivspids salt
1 1/2 dl kirsebær på glas

Fremgangsmåde:

 

 

Blend mascarpone, kokosmælken, sirup og vanilje til en glat masse.

Smag evt. til med ekstra sirup, hvis du foretrækker det sødere. Lad massen køle i minimum 1 time.
Brug en foodprocesser til at male kiksene til mel sammen med mandler og kanel – det må gerne være lidt groft. Tilsæt smør eller kokosfedt og mal igen. Tilsæt en smule vand indtil massen hænger sammen.

Læg din kiksebund i et glas eller lignende og tilsæt marcaponeparfaiten. Top med rigelig bær og saft fra glasset.

Hvis du vil have desserten mere overdådig kan det anbefales at fordoble marcapone og sirup!
For mere inspiration se loveandlemons

Du vil også kunne lide