Første indlæg på Ulige Uger

Første indlæg på Ulige Uger

Kære alle sammen.

Jeg vil gerne starte med at byde jer velkommen til bloggen her. Det sidste år har jeg blogget lidt for mig selv og nu fik jeg denne utrolige mulighed for, at blogge for Ulige Uger, så det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til.

Kort om mig, så er jeg selv skilsmisse barn og har været igennem en del, i løbet af mine forældes skilsmisse. Dette har gjort, at jeg virkelig har et brændende ønske om, at ændre skilsmisse systemet og i det hele taget få vendt skilsmisse, fra værende et tabu, til noget vi tør snakke om og hjælpe hinanden med.

Derfor vil jeg her på bloggen løbende skrive om nogle af de helt generelle ting, som skilsmisse børn kan komme ud for. Jeg vil gøre det, så det er læseligt for både voksne som børn og håber derfor i vil tage det med videre, hvis i har nogle små størrelser som i synes brude læse med.

Jeg håber i vil være åbne for mine synspunkter og mine holdninger. I er altid velkomne til at sende spørgsmål eller efterspørge et emne jeg kan skrive om.

På min nye Facebook side er det super nemt at komme i kontakt med mig og her vil jeg løbende opdatere når jeg skriver nye indlæg eller hvis der sker andet på skilsmisse fronten.

Link til min side (https://www.facebook.com/josefinececiliechristiansen/ )

Jeg håber i vil læse med.

Kærlig hilsen

Josefine C. Christiansen

Josefine Christiansen
Josefine Christiansen 11 posts

Mit navn er Josefine, og jeg er 20 år gammel. Da jeg var 7 år, blev mine forældre skilt. En skilsmisse, der var hård for os alle, og som den dag i dag stadig præger os som familie. Jeg håber, at jeg med min blog kan give gode råd videre og hjælpe andre familier i samme situation. Jeg kan kontaktes på email: josefine-cc@hotmail.com

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Blogs

En af de absolut værste ting ved at være enlig mor

Der er flere ting, der er bagsiden af medaljen ved at være enlig mor. Der er de store ting; at være alene om bekymringerne i hverdagen. I virkeligheden mere at … Læs mere

Blogs

Vemod når ugen slutter

I morgen tidlig går jeg og drengene hjem til deres far for at bytte uge. Jeg er derfor lidt vemodig her til aften. Findes termen Delemor-blues? Kender I det, at jeg … Læs mere

Blogs

At leve uden far

Nogen gange falder mine unger og jeg over programmet Sporløs. Vi ser det med glæde og med en medleven, der er sjælden for vores måde at se TV på. Det … Læs mere