Hvorfor må jeg kun få 1 barn med i Zoo?

Hvorfor må jeg kun få 1 barn med i Zoo?

Jeg er hoppet på en vinterferiebillet, som byder på alle mulige aktiviteter for drengene og jeg. Dels biograf og dels alt muligt sponsoreret halløj fra butikkerne i Fields; soft ice, penalhus etc.

Oveni købet får jeg 2 børnebilletter til Zoo, hvilket er rigtig bonus.
Nå ja, bortset fra, at det gør jeg så ikke alligevel.
Der står nemlig med bittesmå bogstaver, at billetten til Zoo kun gælder, når barnet følges med en voksen; altså ét barn pr. betalende voksen.

Med andre ord, bliver det kun én af mine børnebilletter, der duer ved indgangen, fordi jeg er den eneste voksne i min lille familie.

Jeg er jo godt klar over, at Zoo ikke bare kan forære alle deres billetter væk. Det er sikkert dyrt at fodre store eksotiske dyr fra Savannen.

Jeg bliver dog en anelse træt af, at min familie hele tiden skal være anderledes end den standart, sådanne tilbud afspejler, og som reklamerne viser; udgangspunktet med 2 forældre og 2 børn som normalen. Men det er jo ikke helt rigtigt.
Der er faktisk rigtig mange familier i Danmark, der byder på flere børn eller færre voksne, end 2 + 2 modellen.

Hvis jeg virkelig vil i Zoo, så skal jeg jo nok selv betale den ekstra børnebillet, det er jo ikke dét, der generer mig (ok, jo, det generer mig faktisk også). Men det generer mig, at mine børn vokser op med en spejling af, at deres familie-konstellation ikke er ’den rigtige’.

Så nu, nu vil jeg sgu skrive til zoo og give en lille lyd om min børnebillet. Bare fordi, at nogen gange, så skal man komme på banen; ”Luk begge mine børn ind i Zoo med deres børnebilletter og deres enlige mor”!

Louise Lisner
Louise Lisner 41 posts

Mor til 2 drenge på hhv 11 og 9 år i en 7/7 ordning. Til dagligt beskæftiget med skilsmissefamilier og app'en CoPilots, som letter hverdagen i familier, hvor børnene har 2 hjem.

Vis alle indlæg fra denne skribent →

Du vil også kunne lide

Louise Lisner

At komme hjem som voksen; tanker om mine børn som skilsmissebørn

Weekenden bliver brugt på retreat hos mine forældre sammen med drengene. Det er længe siden, jeg har været hjemme en hel weekend, bare mig og drengene. Når jeg siger hjemme, … Læs mere

Blogs

Når børnene ødelægger parforholdet

Har du opdaget de mange artikler om, at børn fylder for meget og ødelægger parforholdet? Familielivet er konstant ude til tørre i det offentlige til evig revision og evig bedømmelse.

Ferie

Vrede over sommerferien

Min yngste søn var vældig indigneret forleden. På de voksne, på skolen og på hvordan vi voksne slet, slet ikke tænker os om. En hverdag, der KUN tager hensyn til … Læs mere